YH-1 (1)
YH-2 (1)
banderolë
kompania 123

PËR NE

PREZANTIMI

Shanghai AgroRiver Chemical Co., Ltd. është i përkushtuar për prodhimin, kërkimin dhe shitjet në fushën e agrokimikeve, plehrave në Kinë.Laboratori dhe zyra jonë janë të vendosura në Shangai dhe fabrika ndodhet në provincën Anhui, kështu që kompania jonë ka një kontroll të rreptë të cilësisë dhe një sistem efikas transporti.Ne jemi të specializuar në eksportimin në më shumë se 50 vende, kemi në pronësi partneritete afatgjata me shpërndarës të famshëm vendas dhe fabrika të formulimeve.

Mëso më shumë

Produkti ynë

 • Herbicid Herbicid 01

  Herbicid

 • Insekticid Insekticid01

  Insekticid

 • fungicid Fungicide01

  fungicid

 • Rregullatori i rritjes së bimëve Rregullatori i rritjes së bimëve01

  Rregullatori i rritjes së bimëve

 • Plehrat Pleh 01

  Plehrat

 • Rodenticid Rodenticid01

  Rodenticid

veçoritë tona

Lajmet e fundit