YH-1 (1)
YH-2 (1)
банер
компанија123

ЗА НАС

ВОВЕД

Shanghai AgroRiver Chemical Co., Ltd. е посветена на производство, истражување и продажба во областа на агрохемикалии, ѓубрива во Кина.Нашата лабораторија и канцеларија се наоѓаат во Шангај, а фабриката се наоѓа во провинцијата Анхуи, така што нашата компанија има добро воспоставена строга контрола на квалитетот и ефикасен транспортен систем.Ние сме специјализирани за извоз во повеќе од 50 земји, имаме долгорочни партнерства со локални познати дистрибутери и фабрики за формулација.

научи повеќе

Нашиот производ

 • Хербицид Хербицид01

  Хербицид

 • Инсектицид Инсектицид01

  Инсектицид

 • Фунгицид Фунгицид01

  Фунгицид

 • Регулатор за раст на растенијата Регулатор за раст на растенијата01

  Регулатор за раст на растенијата

 • Ѓубриво Ѓубриво01

  Ѓубриво

 • Родентицид Родентицид01

  Родентицид

нашите карактеристики

Последни вести