Ua faia e Saina ni fa'aletonu i le puipuia o fa'ama'i fa'ama'i o Solanaceae

Na faia e Saina ni mea mataʻutia i le puipuia o faʻamaʻi siama o Solanaceae ina ua uma ona faʻaaogaina le dsRNA nano nucleic acid vailaʻau, e tusa ai ma le aʻoga a Saina o faʻasaienisi faʻatoʻaga.

Na fa'aogaina fou e le 'au fa'apitoa nanomaterials e feavea'i ai nucleic acids e ala i le pollen pa, tu'uina atu le dsRNA e aunoa ma se fesoasoani fa'aletino mai fafo, ma fa'agaoioia le RNAi pe a uma ona tu'uina atu i totonu o pollen particles e fa'aitiitia ai le felauaiga o siama i fatu.

O le faʻaogaina o le dsRNA nanoparticles mo le faʻamaʻiina o meaola faalafua ua manatu o se tekinolosi faʻafouina i le fanua o le puipuiga o laau i le lumanaʻi.

I tausaga talu ai nei, o lo'o naunau le 'au i le atina'eina o ta'iala lanu meamata mo fa'ama'i fa'ama'i ma fa'ama'i, ma sa fa'atinoina su'esu'ega fa'apitoa i le sa'o sa'o ma le fa'aleleia o le si'osi'omaga.

O le suʻesuʻega na faʻatusatusaina aʻafiaga faʻamaʻi o auala e fa o le tuʻuina atu o le dsRNA i laʻau, o loʻo i totonu, faʻafefe, aʻa faʻafefe, ma pollen internalization.

Ma o faʻaiʻuga o loʻo faʻaalia ai o le HACC-dsRNA NPs e mafai ona faʻaogaina e avea o se feʻaveaʻi feaveaʻi biomolecular faigofie, ma faʻapea foʻi ma se mea e mafai ona feaveaʻi mo le faʻaogaina o uiga e le o le transgenic o laau.E mafai ona faʻaitiitia le faʻasalalau faʻasalalau o faʻamaʻi viral laau, ma faʻaitiitia ai le fua o le feaveaʻiina o fatu o fanau e ala i le faʻaogaina o pollen ma NPs.

O nei fa'ai'uga ua fa'aalia ai le lelei o NPs-fa'avae tekonolosi RNAi i le fa'atupuina o fa'ama'i ma fausia ni ta'iala fou mo le fa'atupuina o fa'ama'i.

Na faʻalauiloaina foi le lipoti i le ACS Applied Materials & Interfaces, o se tasi o tusitala sili ona faʻatagaina i Saina.

O nisi nei o vaila'au e puipuia ai fa'ama'i i fualaau faisua.

Dimethoate 40% EC

Deltamethrin 2.5% EC

乐果40%EC


Taimi meli: Iuni-29-2023