N'oge na-adịbeghị anya 23rdChina International Agrochemical & Crop Protection Exhibition (CAC) rutere na nso nso a nke ọma na Shanghai, China.

Ebe ọ bụ na oge njide mbụ na 1999, na-enwe ọganihu ogologo oge na nke na-aga n'ihu, CAC abụrụla ihe ngosi kemịkalụ ugbo kachasị ukwuu n'ụwa, wee nweta asambodo UFI na 2012.

Na-elekwasị anya na ọhụrụ nkịtị, ọhụrụ ubi, na ọhụrụ ohere, CAC2023 na-agwakọta ugboro abụọ mbanye nke online nyiwe na offline ngosi, site n'ụzọ dị iche iche dị ka ọkachamara nzukọ, ntọhapụ nke ọhụrụ ngwaahịa na teknụzụ, na-eme ka mmepe nke ugbo.Ọ na-achọ ịmepụta ikpo okwu mgbanwe azụmaahịa na imekọ ihe ọnụ kachasị mkpa, nke jikọtara ya na ngosipụta ngwaahịa, mgbanwe teknụzụ, nkọwa amụma, na mkparịta ụka azụmaahịa maka ndị ngosi na ndị ọbịa.

N'oge a, ihe ngosi a were ụbọchị atọ site na Mee 23rdruo Mee 25th.Ọ rịọla ọtụtụ puku ndị ngosi na ndị ọbịa si n'ọtụtụ mba na mpaghara dị iche iche nke ụwa na-abịa.Ọ na-enye ndị ọkachamara na azụmaahịa ọrụ ugbo na nyocha nnukwu ohere iji kparịta ụka ihu na ihu.

Ụlọ ọrụ anyị AgroRiver sokwa na ihe ngosi ahụ dịka onye ngosi.Site na nkwanye ugwu dị ukwuu, anyị zutere ma nwee mkparịta ụka enyi na enyi na ọtụtụ ndị ahịa bụ ndị nwewororịị mmekọrịta dị mma na anyị, anyị chọtakwara ohere ọhụrụ iji gbasaa azụmahịa anyị site n'ịkọrọ na ịgbanwe kaadị azụmahịa.Ihe ngosi a maka anyị bụ mmalite ọhụrụ, ọ pụtara ohere ọhụrụ na ihe ịma aka ọhụrụ.Anyị kpebisiri ike ime mgbalị siri ike iji mee ka ọrụ anyị dị elu.

 


Oge nzipu: Jun-06-2023